Fortrydelsesret – 14 dage

Når du handler på www.outdoorexplore.dk, har du fra den dag, du modtager varen, 14 dages fortrydelsesret. Hvilket betyder, at du inden 14 dage kan meddele os, at du fortryder dit køb samt returnerer varen.

Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du meddele det på skrift til os via mail info@outdoorexplore.dk og sende varen til os senest 14 dage herefter.

Varen skal sendes til:

Outdoor Explore Ski & Snowboard Shop ApS
Åboulevard 84
2200 København N

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Hvis du fortryder dit køb får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, såfremt vi modtager varen i samme stand som da vi afsendte den. Har varen været i brug eller på nogen måde beskadiget forbeholder vi os ret til at fratrække et beløb svarende til forringelsen. Er varer i en sådan stand, at den ved tilbageleveringen er værdiløs, forbeholder vi os derfor ret til ikke at refundere noget af købsbeløbet.

Returbeløbet bliver overført til det kort du har betalt med, når vi modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage

Du kan vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller en anden form for information, så vi kan se, at pakken kommer fra dig.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, eller pakker sendt til posthuset.