Oversigt
 
 

NIKWAX Wool Wash 300ml

80 kr.

Stk
Nikwax

Wool Wash™

Deodoriserende rensningsmiddel og balsam til uldne teknisk undertøj og fugtspredende tøj der bæres på huden.

Wool Wash™ renser, deodoriserer og forhindrer effektivt opbygning af lugt, accelererer tørring og forbedrer køleeffekten af uldne basislag.

Uldne basislag er designet til at blive båret på huden, hvilket giver brugerkomfort ved at opretholde kropstemperatur og kontrollere fugtigheden. De anvendte tekstiler er meget fugtspredende (de vil sprede fugten ud over et stort område), hurtigtørrende og åndbare. Det er derfor vigtigt, at bevare disse egenskaber, når uldne basislagene plejes.

Basislag er fantastiske til at regulere din temperatur og kontrollere kropsfugt, men for at basislag kan blive ved med at fungere korrekt, skal der udvises forsigtighed ved vask.

Det anbefales at vaske genstande i uld i et mildt flydende vaskemiddel og undgå at bruge pulver eller biovaskemidler, der indeholder enzymer. Brug af konventionelle rengøringsmidler eller tekstil-balsam kan forringe fugtspredende egenskaber ved at få stof til at bevare fugt. Dette fører til reducerede fugtspredende egenskaber og langsom tørring af stoffet, hvilket igen fører til forringet komfort for brugeren. Ligeledes kan almindelige skyllemidler føre til at tøjet begynder at fnugge efter flere vaske.

Alle aktive mennesker bør bruge basislag til effektivt at styre kropsfugt og regulere temperaturen. Bjergvandrere, løbere, cyklister, og bjergbestigere er blandt dem, der anvender basislag for at bevare deres komfort, mens de er aktive.

  • Nikwax Wool Wash™ er let at bruge, da det renser og plejer på samme tid.
  • Nikwax Wool Wash™ forbedrer og giver nyt liv til de naturlige fugtspredende egenskaber i uldne basislag og øger samtidig åndbarhed. Dette hjælper stoffet med at sprede sved, tørre hurtigt og gør dig mere komfortabel under alle forhold.
  • Nikwax Wool Wash™ genopfrisker dine uldne basislag ved at deodorisere og forebygge ophobning af lugt når i brug.
  • Nikwax Wool Wash™ opretholder blødheden i dine uldne basislag.
  • Nikwax Wool Wash™ er bedre end rengøringsmidler og tekstil-balsam til at forbedre fugtspredning, accelerere tørring, og fjerne og forhindre lugt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NIKWAX Wool Wash 300ml”

Kategori: Brand: